Καινοτόμες Θεραπείες

Το Captain’s προσφέρει μια σειρά από νέες μεθόδους και θεραπείες όπως το Authentic Rejuvance Facial, οι συνεδρίες Bowtech και το Asyra Bioenergetic Screening System.
Rejuvance Facial Bioenergetic Lifting

Μια καινοτόμος μέθοδος για φυσικό lifting. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμα και κατά τη διάρκεια του μασάζ! Το Rejuvance απελευθερώνει κολλαγόνο και ελαστίνη από τον ίδιο τον οργανισμό, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο το δέρμα ενυδατώνεται.
Το μασάζ κεφαλιού/αυχένα Rejuvance ενεργοποιεί τους μύες, τον συνδετικό ιστό και τα ενεργειακά κανάλια και διώχνει την ένταση από το κρανίο, τον λαιμό, τους ώμους. Οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, ο πόνος στη γνάθο εξαφανίζονται κατά τη διάρκεια των συνεδριών.
Εφαρμόζεται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. Οι θεραπείες προσφέρονται και στο διαμέρισμά σας. 

Το Rejuvance είναι ένα φυσικό lifting. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά!
Assyra Screening System και Bowtech


Συσκευή βιοσυντονισμού
Assyra

Με δυό λόγια είναι μία μέθοδος διαχείρισης των ανισορροπιών στο σώμα μας, καθώς μέσω του βιοενεργειακού ελέγχου εντοπίζει τα συστήματα στα οποία η ροή ενέργειας είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη του φυσιολογικού. Δεν είναι μια ιατρική διαγνωστική συσκευή για την διάγνωση ασθενειών -αυτό πρέπει να το επισημάνουμε.

Κατά τον βιοενεργειακό έλεγχο μέσω του Assyra Pro εξετάζεται ο οργανισμός με ειδικά φίλτρα -συχνότητες- με μια μη επεμβατική διαδικασία. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από και προς τον οργανισμό (συγκεκριμένα μέσα από τους μεσημβρινούς) με τη βοήθεια δυο μπρούντζινων ράβδων που ο εξεταζόμενος κρατάει στα χέρια. Ο τρόπος που αντιδρά κάθε όργανο βοηθά στην εκτίμηση της κατάστασης. Φαίνεται, για παράδειγμα, η ανεκτικότητα στις διάφορες τροφές, η συσσώρευση περιβαλλοντικών ρύπων και τοξινών, η πιθανή έλλειψη θρεπτικών συστατικών κ.α. Με την επεξεργασία και αξιοποίηση όλων των πληροφοριών συνιστάται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ευεξίας.
Η διαδικασία της εξέτασης είναι απλή και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο.
Δείτε περισσότερα στο https://www.asyra.co.uk/

Μέθοδος Bowtech

Φανταστείτε το σώμα σαν ένα σύνολο μουσικών οργάνων σε μία συναυλία: αν ένα όργανο χάσει τον τόνο και δεν μπορεί να εναρμονιστεί τότε αποσυντονίζεται όλη η ορχήστρα. Το Bowtech επαναφέρει τη χαμένη αρμονία και ισορροπία!  

Το σώμα ξέρει πώς να θεραπεύσει τον εαυτό του. Αλλά μερικές φορές το άγχος, οι συνθήκες ζωής, οι ανθυγιεινές συνήθειες, οι μη εργονομικές θέσεις εργασίας, η έλλειψη ξεκούρασης και ύπνου, εμποδίζουν την αυτο-θεραπεία.

Η μέθοδος Bowtech (ή Bowen, από το όνομα του εμπνευστή της), ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αυτο-θεραπείας του σώματος, μέσα από ένα σύστημα ήπιων κινήσεων που εφαρμόζεται στους μύες, τους τένοντες και τον συνδετικό ιστό. Η τεχνική έχει, επίσης, αποδειχτεί αποτελεσματική για την καταπολέμηση, όχι μόνο σωματικών προβλημάτων, αλλά και του στρες.
Η τεχνική Bowen είναι κατάλληλη για άτομα όλων των ηλικιών. Ξεκίνησε στη δεκαετία του ’50 από την Αυστραλία και σήμερα εφαρμόζεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.bowtech.com

YouTube
Instagram
Facebook