Δραστηριότητες

Πεζοπορία, ποδηλασία, ιππασία

Πεζοπορία. Το νησί έχει δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών που θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε τις παρθένες ομορφιές του. Αν θέλετε να πάτε με οδηγό, προτείνουμε την Hiking Team που θα επιλέξει μονοπάτια που είναι κατάλληλα για σας, ανάλογα με την εμπειρία και τη φυσική σας κατάσταση. Παρέχεται εξοπλισμός.

Ποδηλασία. Νοικιάστε ποδήλατο και αθληθείτε κάνοντας βόλτες σε όλο το νησί! Υπάρχουν τα: Maistrali Bike Rental (22810 84727) και Bike Center (22810 76666).

Ιππασία. Αν θέλετε να κάνετε βόλτα στις παραλίες και τα μονοπάτια της Σύρου με άλογα επικοινωνήστε με τον Ιππικό Ομιλο Κυκλάδων (6977 449644). Παραδίδονται και μαθήματα σε ένα πολύ ωραίο και προσεγμένο κτήμα. Απευθύνονται τόσο σε αρχάριους, όσο και σε έμπειρους ιππείς. Τα μαθήματα γίνονται κατόπιν ραντεβού, καθημερινά εκτός Δευτέρας, απογευματινές ή πρωινές ώρες, ανάλογα με την εποχή. Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία για να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας.

 
 
 
 
 
Αλλες δραστηριότητες

Με ταχύπλοο. Τα σκάφη αναχωρούν από το λιμάνι της Ερμούπολης ή του Κινίου και θα σας πάνε στα κοντινά νησάκια Δίδυμη και Άσπρο. Επίσης, στις βόρειες παραλίες της Σύρου, προσβάσιμες και από μονοπάτια. Θα εκπλαγείτε από τα κρυστάλλινα νερά τους και το εντυπωσιακό τοπίο. Για το ταχύπλοο Perla καλέστε: 694 730 8580.
Ψάρεμα. Οι λάτρεις του ψαρέματος θα βρουν πολλά σημεία για να εξασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπι (εκτός του Μαΐου που υπάρχει απαγόρευση) καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία ψαριών -πάντα ανάλογα με την εποχή. Μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό στην Ερμούπολη στο Fishing Point (22810 77366).
Θαλάσσια σπορ και μαθήματα: Θαλάσσιου σκι, wake board, tubes & sofa 4 ατόμων, κανό κ.α.
Καταδύσεις. Ανακαλύψτε τον υποθαλάσσιο πλούτο της Σύρου (ναυάγια, υφάλους, σπηλιές). Το Καταδυτικό Κέντρο Σύρου (22810 85775) οργανώνει μαθήματα και καταδυτικές εξορμήσεις με την εποπτεία επαγγελματία.

 
 
 
 
 
YouTube
Instagram
Facebook